News

  • fitur Performance Burner

    fitur Performance Burner

    Al-in-siji niup. Auto-operasi Manual ngalih kanggo tataran siji / loro tataran Sapuan tabung sadurunge kontak. Safety sistem alat semangat. Ing gapura online bakal nutup otomatis nalika piranti kangge pembakaran mandeg mlaku. (Manual nyetel gapura air tataran siji) Iku Trep kanggo instalasi, commissioning lan ...
    Waca liyane
  • Burner Kabar nalika tuku

    Burner Kabar nalika tuku

    Wara-wara nalika tuku: kabeh diagram iki digawe dening standar efektif ing ketel eksperimen. Kawontenan nyata uga beda-beda amarga saka faktor ngisor iki: a. meksa saka ketel bisa uga ora padha. Dadi kemampuan kang piranti kangge pembakaran mantep meksa ketel iku differe ...
    Waca liyane
  • kinerja Dual Fuel Burner Heavy Oil / Gas Technological

    kinerja Dual Fuel Burner Heavy Oil / Gas Technological

    1.Alternate metana gas / burner lenga abot. 2.Air-gas sing nyawiji ing jeblugan-pipe lan Two-stage maju operasi output. ir utawa uap kanggo Sprayer. 3.Ability diwenehi angka pembakaran optimal dening regu- online Lating pembakaran lan jeblugan-pipe. 4.Maintenance difasilitasi dening kasunyatan sing unit lan nyawiji ...
    Waca liyane
  • Sliding / modulating kinerja cahya Oil Burner Technological

    Sliding / modulating kinerja cahya Oil Burner Technological

    burner lenga 1.Light. 2.two-tataran maju operasi output. meksa 3.High atomisation mechanical bahan bakar nggunakake nozzle. 4.Ability diwenehi angka pembakaran optimal dening ngatur udhara pembakaran lan jeblugan-pipe. 5.Maintenance difasilitasi dening kasunyatan sing unit atomisation bisa dibusak karo ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!