wartos

  • fitur Performance burner

    fitur Performance burner

    Al-di-hiji blower. Otomatis-operasi Manual switch pikeun hiji tahap / dua tahap Sweep tabung saméméh ignition. Kasalametan Sistim monitor seuneu. Gerbang hawa baris tutup otomatis nalika burner eureun ngajalankeun. (Manual ngaluyukeun Gerbang hawa pikeun hiji panggung) Ieu merenah pikeun instalasi, commissioning na ...
    Maca deui
  • Burner bewara lamun meuli

    Burner bewara lamun meuli

    Perhatikeun lamun meuli: Sakabéh diagram ieu dijieun ku standar éféktif dina alat keur ngagolakkeun eksperimen. Kaayaan real bisa jadi béda kusabab faktor di handap: a. tekanan tina alat keur ngagolakkeun bisa jadi sarua. Jadi kamampuan nu burner nu overcomes tekanan alat keur ngagolakkeun nyaeta differe ...
    Maca deui
  • kinerja Dual Suluh burner beurat Minyak / Gas Technological

    kinerja Dual Suluh burner beurat Minyak / Gas Technological

    1.Alternate métana gas / burner minyak beurat. 2.Air-gas Pergaulan di blast-pipe sarta Dua-tahap kutang operasi kaluaran. ir atawa steam mun sprayer. 3.Ability pikeun ménta nilai durukan optimal ku regu- hawa lating durukan jeung blast-pipe. 4.Maintenance facilitated ku kanyataan yén Unit hiji Pergaulan ...
    Maca deui
  • Ngageser / Modulating kinerja Lampu Minyak burner Technological

    Ngageser / Modulating kinerja Lampu Minyak burner Technological

    burner minyak 1.Light. 2.Two-tahap kutang operasi kaluaran. tekanan 3.High atomisation mékanis suluh maké nozzle. 4.Ability pikeun ménta nilai durukan optimal ku régulasi hawa durukan jeung blast-pipe. 5.Maintenance facilitated ku kanyataan yén Unit atomisation bisa dihapus mibanda ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!