Вести

 • New type M-BTG and M-TBG series Gas Burner

  New type M-BTG and M-TBG series Gas Burner

  M-BTG and M-TBG series is the great flexibility in its configuration so that it can be adapted to meet any specific system needs. There are single-stage versions, two-stage, two-stage progressive/modulating pneumatic and two stage progressive/modulating electronic versions. As regards polluting e...
  Прочитај повеќе
 • функција на ефикасноста режач

  функција на ефикасноста режач

  Ал-во-едно Вентилатор. Авто-прирачник прекинувач за една фаза / етапа две Понесете на цевката пред палењето. Безбедност пламен монитори систем. портата на воздухот ќе се затвори автоматски кога станица режач трчање. (рачно прилагодување на воздух портата за една фаза) Тоа е лесен за инсталација, пуштање во работа и ...
  Прочитај повеќе
 • Режач Известување при купување

  Режач Известување при купување

  Известување при купување: Целиот дијаграм беше направен од страна на ефективна стандард во експериментална котелот. Реалната состојба можат да бидат различни, бидејќи од следниве фактори: а. притисокот на котел не може да биде ист. Така способноста на кој горилникот надминува притисокот котел е различни географски ...
  Прочитај повеќе
 • Двојна гориво режач мазут / Гас технолошки перформанси

  Двојна гориво режач мазут / Гас технолошки перформанси

  1.Alternate метан гас / мазут режач. 2.Air гас мешање на експлозија-цевки и Двостепен прогресивно работење на излез. IR или пареа за да се распрскувач. 3.Ability да се добие оптимална вредности согорување од страна на regu- lating воздух за согорување и експлозијата-цевка. 4.Maintenance олеснета од страна на фактот дека единицата за мешање ...
  Прочитај повеќе
 • Лизгачки / Модуларна перформанси лесното масло режач технолошки

  Лизгачки / Модуларна перформанси лесното масло режач технолошки

  1.Мала нафта режач. 2.Two фаза прогресивна работа излез. 3. Висок притисок механички атомизацијата на гориво, користејќи прскалка. 4.Ability да се добие оптимална вредности согорување, преку регулирање на воздух за согорување и експлозијата-цевка. 5.Maintenance олеснета од страна на фактот дека оваа единица атомизација може да се отстрани со ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!