Dual Fuel Burner cahya Oil / Gas Sliding / modulating cahya lenga / Gas Burner M180 / 250/350/600/450/550/850/1000 GL S / M - China Shanghai Renaissance Industrial

Dual Fuel Burner cahya Oil / Gas Sliding / modulating cahya lenga / Gas Burner M180 / 250/350/600/450/550/850/1000 GL S / M

Short Description:

The Burners seri M, ing Burners Mekanikal Electrical Integration kang èksploitasi ing BOILERS uap, BOILERS banyu panas, panas nganakake kompor lenga, generator langsung-murub, tanduran lithium bromide air-kahanan lan panas industri lan parch Alat kompor, sing dirancang dening majeng tèknologi pembakaran ing donya lan takon ing Standard EN267 lan standar interr- elated nasional.


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    0092351

    kinerja teknologi lan nang struktural

    1.Alternate metana gas / burner lenga cahya.
    2.two-tataran maju operasi output.
    3.Air-gas sing nyawiji ing jeblugan-pipe lan tekanan dhuwur atomisation mechanical bahan bakar nggunakake nozzle.
    4.Ability diwenehi angka pembakaran optimal dening ngatur udhara pembakaran lan jeblugan-pipe.
    5.Maintenance difasilitasi dening kasunyatan sing unit nyawiji lan unit atomisation bisa dibusak tanpa gadhah kanggo mbusak burner saka ketel.
    6.Minimum lan angger-angger aliran udara maksimum kanggo tataran kapisan lan kapindho kanthi servomotor elektrik karo ngaso penutupan gapura kanggo nyegah sawur panas kanggo flue.
    7.The motor servo tetep karo cam bisa nyetel konsumsi kanggo bahan bakar lan air.to nyegah sawur panas kanggo flue.
    8. "Dilengkapi siji cagak lan siji insulating segel kanggo ketel fastening.
    Intake 9.Combustion online karo piranti imbuhan aliran udara.
    10.Sliding ketel kopling cagak kanggo ngganti menyang Kepala panonjolan
    saka macem-macem jinis BOILERS.
    11.Adjustable jeblugan-pipe karo nozzle stainless steel lan deflector disk ing baja.
    12.A telung phase motor listrik kanggo mbukak penggemar lan liyane kanggo mbukak kumpa.
    13.Flame ngarsane mriksa dening UV sel foto-elektrik.
    14.Electrical tanduran Proteksi HFS Ip40.

    5133308

    sakabèhé dimensi

    5755
    42
    3610

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!