Dual Suluh burner Lampu Minyak / Gas ngageser / Modulating Lampu minyak / Gas burner M180 / 250/350/600/450/550/850/1000 GL S / M - Cina Shanghai Renaissance Industrial

Dual Suluh burner Lampu Minyak / Gas ngageser / Modulating Lampu minyak / Gas burner M180 / 250/350/600/450/550/850/1000 GL S / M

Pondok Description:

The burners runtuyan M, nu burners Mechanical & Eléktro Pamaduan nu pamakéan éksténsif dina boilers ngukus, boilers cai panas, panas ngalakonan kompor minyak, generator langsung-dipecat, pabrik litium bromide hawa-udar sarta pemanasan industri lianna sarta parch equipments kompor, nu dirancang ku canggih téhnologi durukan di dunya jeung konsultasi ka standar EN267 jeung standar interr- elated nasional.


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    0092351

    kinerja téhnologis jeung déskripsi struktural

    1.Alternate métana gas / burner minyak lampu.
    2.Two-tahap kutang operasi kaluaran.
    3.Air-gas Pergaulan di blast-pipe sarta tekanan tinggi atomisation mékanis suluh maké nozzle.
    4.Ability pikeun ménta nilai durukan optimal ku régulasi hawa durukan jeung blast-pipe.
    5.Maintenance facilitated ku kanyataan yén Unit campur kode jeung Unit atomisation bisa dihapus tanpa ngabogaan dipiceun burner ti alat keur ngagolakkeun nu.
    6.Minimum jeung régulasi aliran hawa maksimum pikeun tahap kahiji jeung kadua ku cara maké servomotor listrik kalawan pause panutupanana sahiji gerbang pikeun nyegah sagala dispersi panas ka flue.
    7.The motor servo nu dibereskeun ku Cam a bisa ngaluyukeun konsumsi pikeun bahan bakar jeung air.to nyegah sagala dispersi panas ka flue.
    8. "dilengkepan hiji flange na salah insulating segel pikeun alat keur ngagolakkeun fastening.
    Asupan 9.Combustion hawa kalawan alat adjustment aliran hawa.
    10.Sliding alat keur ngagolakkeun gandeng flange beradaptasi ka kantor protrusion
    tina rupa-rupa boilers.
    11.Adjustable blast-pipe kalawan nozzle stainless steel sarta deflector disk di baja.
    12.A tilu-fase motor listrik pikeun ngajalankeun kipas na séjén pikeun ngajalankeun pompa nu.
    13.Flame ayana dipariksa ku UV sél poto-listrik.
    14.Electrical panyalindungan tutuwuhan rating Ip40.

    5133308

    Gemblengna dimensi

    5755
    42
    3610

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!